Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Matchday Preview 7/7

Με τα σημερινά παιχνίδια περιμένουμε να μάθουμε τα ζευγάρια των ημιτελικών, με τους Νερουλάδες και Τουφέκια να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους

19:00 CENTRAL CAFE - MITSOS AND THE OTHERS

Οι Central μόνο ιδανικά δεν ξεκίνησαν το τουρνουά, κάνοντας 3 ισοπαλίες στα 3 πρώτα ματς, ξεκίνησαν με Αετούς 1-1, Cebollitas 2-2 και με τον Άρη 1-1. Αλλά τα αποτελέσματα του ομίλου ήταν τέτοια που καμία ομάδα δεν είχε ξεφύγει στην βαθμολογία, οπότε τίποτα δεν είχε κριθεί. Έτσι με νίκη απέναντι στους Barcelioma 3-1 πήγαν στο τελευταίο παιχνίδι παίζοντας μόνο για την νίκη απέναντι στους Συμπέθερους, πράγμα που έγινε (4-1) δίνοντας τους ταυτόχρονα και την πρώτη θέση του ομίλου. Εννιά βαθμοί ήταν αρκετοί για την πρώτη θέση και έχοντας δεχτεί μόνο 6 γκολ  (καλύτερη επίδοση στο τουρνουά) η δύναμη τους βρίσκεται στην άμυνα.

Οι Mitsos and the others, συμμετέχοντας στον Γ΄ όμιλο που αποτελούταν από 5 ομάδες σε αντίθεση με τους άλλους 2 οπού υπήρχαν 6 και προκρίνονταν οι τρεις πρώτοι, ήξεραν πως κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός αλλά δεν κατάφερα να ξεκινήσουν καλά το τουρνουά παραχωρώντας ισοπαλία στο πρώτο ματς με τους ΓΚ...ΟΧΙ... 1-1, η  νίκη απέναντι στους Nevris 7-3 έστρωσε τα πράγματα, αλλά η ήττα στην συνέχεια από τους Παρτουζαν 2-5, τους έφερε στο τελευταίο παιχνίδι με τους Vodka Juniors να θέλουν μόνο την νίκη για την πρόκριση, τελικά τα κατάφεραν νικώντας 4-2 αφήνοντας την Vodka στην 3η θέση και εκτός συνέχειας του τουρνουά! Οι 7 βαθμοί ήταν αρκετοί για την πρόκριση αλλά με τα γκολ να βρίσκονται 16-13 υπερ-κατα, δείχνει πως η άμυνα δεν είναι και το δυνατό σημείο της ομάδας σε αντίθεση με τους Central!



20:30 ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΙ

Οι Παρτουζάν κυριάρχησαν στον 3ο όμιλο, οι 2 νίκες με Vodka Juniors 2-1 και ΓΚ..ΟΧΙ... 2-0, είχαν βάλει τις βάσεις για την πρόκριση, η οποία ήρθε νικώντας και τους Mitsos 5-2 και στο τέλος  με μια ισοπαλία 2-2 στο αδιάφορο ματς με τους Nevris (είχαν ήδη κλειδώσει την 1η θέση) ολοκλήρωσαν τους αγώνες του ομίλου.Με 10 βαθμούς τερμάτισαν στην πρώτη θέση και με τον τερματοφύλακα τους,  Αζέμη Δημήτρη να έχει δεχτεί μόνο 5 γκολ, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα, σίγουρα εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίχτες του.


Η Μπάγερν, η έκπληξη του φετινού τουρνουά, κατάφερε να προκριθεί από την 3η θέση του πρώτου ομίλου και με λίγη δόση τύχης. Ξεκίνησε πολύ καλά το τουρνουά, στην πρεμιέρα κέρδισαν τους Τούμπα Λίμπρε 1-0, στην συνέχεια έχασαν εύκολα 1-6 από τους Νερουλάδες, αλλά η νίκη στα... χαρτιά απέναντι στους Αμπελαλέ (δεν μπόρεσαν να "κατεβάσουν" ομάδα την συγκεκριμένη ημερομηνία) έδωσε ελπίδες στην ομάδα και στο πιο σημαντικό ματς απέναντι στα Τουφέκια μπόρεσαν και πήραν την ισοπαλία 2-2 και ευτύχησαν στο τελευταίο παιχνίδι να αντιμετωπίζουν τις Μαύρες Γάτες η οποίοι ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά και κέρδισαν με 6-1. Φέρνοντας στους στους 10 πόντους, όσους και τα Τουφέκια, και στην τρίτη θέση (χειρότερη διαφορά τερμάτων) μπόρεσαν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχουν κάτι να χάσουν και αυτό θα δείξουν στο γήπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: