Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Matchday Preview 6/7

Ξεκινάει σήμερα η φάση των 8, με δύο ματς και αλλαγή στις ώρες των παιχνιδιών. Το πρώτο ξεκινάει στις 19:00 και το 2ο στις 20:30.

Οι αγώνες έχουν την ίδια διάρκεια 35 λεπτά το κάθε ημίχρονο, συν τις όποιες καθυστερήσεις, και αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο υπάρχει 10λεπτη παράταση ( δύο ημίχρονα των 5 λεπτών) και φυσικά αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι!

 19:00

ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ - ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ

Πρώτοι στον όμιλο οι Νερουλάδες, ξεκίνησαν φουριόζοι το τουρνουά κάνοντας 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, νικώντας κατα σειρά τους Μαύρες Γάτες (8-1), Μπάγερν Μοναχοι (6-1), και Τουφέκια(4-3), ήρθε μια ήττα έκπληξη από τους Τούμπα Λίμπρε(3-5) και έκλεισαν με νίκη απέναντι στους  Αμπελαλε(7-3). Συγκέντρωσαν 12 βαθμούς πετυχαίνοντας 28 γκολ, που είναι τα καλύτερα στατιστικά και στους τρεις ομίλους. Σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και με αρχισκόρερ τον Αργύρη Μπάτζιο θα επιδιώξουν σήμερα να φτάσουν πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο!


Οι Συμπέθεροι και αυτοί είχαν ίδια αρχή με 3 νίκες στα πρώτα 3 ματς, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η καλύτερη και με 2 ήττες έχασαν την πρώτη θέση του ομίλου τερματίζοντας δεύτεροι, και τώρα "πέφτουν" σε δυσκολότερο αντίπαλο. Νίκησαν τους Cebollitas(3-2), Barcelioma(3-1) και Αετούς(4-1) και ηττήθηκαν από Άρης Άργους(2-3) και Central (1-4). Με 9 βαθμούς έμειναν 2οι πίσω από Central, και  με ένα 13-11 γκολ υπέρ-κατά να δείχνει πως πάλεψαν για να φτάσουν εδώ. Ποντάροντας στην εμπειρία και φυσικά στο ότι ο αγώνας είναι νοκ-ουτ θα παλέψουν για την νίκη.


20:30

ΤΟΥΦΕΚΙΑ - ΑΡΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Τα Τουφέκια για ακόμη μια φορά δίνουν το παρών σε προημιτελική φάση και θα προσπαθήσουν να μην μείνουν εκεί. Στον πιο αμφίρροπο όμιλο ξεκίνησαν με το δεξί νικώντας 2-1 τους Αμπελαλέ, και 6-0 τις Μαύρες Γάτες. Στην συνέχεια η ήττα από Νερουλάδες 3-4 και η ισοπαλία 2-2 με τους Μπάγερν, δυσκόλεψε τα πράγματα, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, έδειξαν χαρακτήρα και νίκησαν τους Τούμπα Λίμπρε 3-1 και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση. Με 10 βαθμούς πήραν την 2η θέση αφήνοντας 3ους τους Μπάγερν ( λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων) και έτσι απέφυγαν τους Παρτουζάν.

Ο Άρης από την άλλη έκανε την έκπληξη και πήρε την πρόκριση στον Β' Όμιλο.  Ξεκινώντας με ήττα από τους Barcelioma 2-4 και στην συνέχεια δύο ισοπαλίες με Αετούς 1-1 και Central 1-1, τα πράγματα δεν έδειχναν και τόσο καλά με 2 βαθμούς στα 3 πρώτα ματς, αλλά η ομάδα μεταμορφώθηκε πήρε την νίκη απέναντι στους Συμπέθερους 2-3 και στο τέλος  νίκησε τους Cebolltias 2-1 αφήνοντας τούς έξω. Έτσι συγκέντρωσε 8 βαθμούς και πήρε την 3η θέση, με 9-9 τα γκολ πάει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στο αποψινό ματς

Δεν υπάρχουν σχόλια: