Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Matchday Preview 4/7

Σάββατο σήμερα συνεχίζουμε με 2 αγώνες για τον 2ο Όμιλο, και έτσι πως ήρθαν τα αποτελέσματα, και οι 4 ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Μόνο οι Συμπέθεροι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά όχι την πρώτη θέση.

18:30 CEBOLLITAS - ΑΡΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

20:00 ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ - CENTRAL CAFE 

Οι Cebollitas δεν πρέπει να χάσουn, γιατί με ήττα,  και νίκη των Central μένουν έξω, αλλά και με Χ των Central μπορεί να μείνουν έξω αν χάσουν με 4 γκολ διαφορά από τον Άρη. Από την πλευρά του ο Άρης με νίκη περνά στους 8 και θα περιμένει το επόμενο ματς για να δει αν θα ναι 2ος ή 3ος. Μπορεί να περάσει και με Χ αρκεί να χάσουν με 4 γκολ διαφορά οι Central



Στο βραδινό ματς οι Συμπέθεροι ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και με νίκη ή Χ και την πρώτη θέση. Αλλά μπορεί να βγουν και 3οι!

Από την άλλη οι Central θα περιμένουν με αγωνία το πρώτο ματς, αν κερδίσουν οι Cebollitas θα είναι ήδη περασμένοι και θα επιδιώξουν την νίκη για να περάσουν από την 2η θέση. Με Χ στο προηγούμενο ματς θα χρειαστούν ένα βαθμό ή να αποφύγουν ήττα με πολλά γκολ, όπως είπαμε πιο πάνω. Αν κερδίσει ο Άρης τότε με νίκη περνάν πρώτοι, ενώ με ήττα μένουν έξω. Στο Χ θα χρειαστεί να ξέρουν το σκορ, όπως είπαμε και για τους Cebollitas πιο πάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: