Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Matchday Preview 4/7

Τρεις ημέρες έμειναν μέχρι να μάθουμε ποιες ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση, ήδη είναι γνωστές 2 από τους 8 και σήμερα με τα τελευταία παιχνίδια του Α θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έτσι έχουμε

18:30 ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ - ΑΜΠΕΛΑΛΕ

20:00 ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΙ

21:00 ΑΕΤΟΙ - BARCELIOMA

Στα 2 πρώτα ματς, του Α ομίλου, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον, με τους Νερουλάδες και Μπάγερν να καίγονται για βαθμούς.  Αρχικά οι Νερουλάδες με νίκη εξασφαλίζουν την πρώτη θέση ενώ και με Χ παίρνουν την πρόκριση σίγουρα και κατα πάσα πιθανότητα την πρώτη θέση, εκτός αν οι Μπάγερν κερδίσουν με 13 γκολ διαφορά. Ενώ σε περίπτωση ήττας τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί με νίκη της Μπάγερν, μένουν με 9 βάθμους όσους και η Τούμπα Λίμπρε και στο μεταξύ τους παιχνίδι έχουν ηττηθεί 3-5, οπότε η πρόκριση πάει στους Τούμπα Λίμπρε!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τους Μπάγερν νίκη και πρόκριση, ενώ το σκορ του προηγούμενου ματς και το δικό τους θα κρίνει από ποια θέση θα προκριθούν.

Τέλος το βραδυνό παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πιθανότητες πρόκρισης θα προσπαθήσουν να παίξουν για να διασκεδάσουν αυτοί και ο κόσμος, αυτό, δηλαδή, που έχει και την μεγαλύτερη σημασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: