Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Matchday Preview 26/6

Πέμπτη μέρα του τουρνουά αύριο και ήδη έχουμε δει πολύ ωραία παιχνίδια, πολλά γκολ και ωραίο θέαμα. Με δύο παιχνίδια του Β' ομίλου και ένα του Γ', συνεχίζουμε αύριο, για την 2η αγωνιστική των ομίλων.

Πλέον κάθε πόντος έχει σημασία καθώς προχωράμε με τα παιχνίδια. Με τους τρεις πρώτους να προκρίνονται στον δεύτερο όμιλο, όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες για την πρόκριση. Αντίθετα στον τρίτο με 2 ομάδες να παίρνουν "μαγικό χαρτάκι" για τους 8 τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με τις ομάδες να μην έχουνε περιθώριο για απώλειες.

Έτσι έχουμε

18:30 BARCELIOMA -  ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ 
Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 3 βαθμούς, και οι δύο θα κυνηγήσουν την νίκη ώστε να αυξήσουν την διαφορά και να αγγίξουν την πρόκριση.  Ενώ ένα Χ θα δώσει την ευκαιρία στους πίσω να πλησιάσουν.

20:00 ΑΕΤΟΙ - ΑΡΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Με Χ ξεκίνησαν οι Αετοί, με ήττα ο Άρης. Τίποτα δεν έχει κριθεί βέβαια και τώρα είναι καλό σημείο για μια νέα αρχή ώστε να μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης


21:30 VODKA JUNIORS - ΓΚ...ΟΧΙ...

Με το... αριστερό ξεκίνησαν οι Vodka  το τουρνουά, έτσι για το αυριανό ματς θα παίξουν μόνο για την νίκη. Με ισοπαλία στο πρώτο ματς, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα για τους ΓΚ..ΟΧΙ , το να μην ηττηθούν αύριο σίγουρα θα είναι πολύ θετικό για την συνέχεια.


Υ.Γ. Τα ρόστερ των ομάδων πλέον έχουν ανέβει όλα, μπορείτε να τα βρείτε πατώντας στον αντίστοιχο όμιλο της κάθε ομάδας επάνω στο μενού. Όπως επίσης και οι φωτογραφίες σιγά σιγά μπαίνουν ανά παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: