Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Matchday Preview 24/6

Με δύο παιχνίδια του Γ' ομίλου κλείνει ο κύκλος της πρώτης αγωνιστικής του Τουρνουά. Πέντε ομάδες έχουμε στον Γ' όμιλο με μόνο δύο να περνούν στην επόμενη φάση. Έτσι 4 ομάδες παίζουν κάθε αγωνιστική με 1 ομάδα να έχει ρεπό, αυτήν την εβδομάδα ρεπό έχουν οι Nevris. Έτσι το τρίτο ματς για σήμερα είναι ματς του Α' ομίλου.

18:30 VODKA JUNIORS - ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ
20:00 ΓΚ... ΟΧΙ... - MITSOS AND THE OTHERS
21:30 ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΙ


Την αρχή για τον 3ο όμιλο την κάνουν οι Vodka Juniors. του Διαμαντή Αδάμ, οι Vodka έχοντας την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων χρόνων, και φέτος ο στόχος  δεν μπορεί να μην είναι άλλος από την κατάκτηση του Τουρνουά, έτσι θα θελήσουν μια καλή αρχή. Απέναντί τους θα βρεθεί η Παρτουζαν του Gleni, νέα ομάδα για τον Gleni φέτος θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα τουρνουά.


Η μέρα συνεχίζεται με τους ΓΚ... ΟΧΙ... του Ιωαννίδη Γιάννη να αντιμετωπίζουν τους Others του Μήτσου Παρνάβα. Δύο περσινοί συμπαίκτες είναι αντίπαλοι στο πρώτο παιχνίδι. Οι γκ.οχι έχουν στο ρόστερ της πολλά γνώριμα πρόσωπα, παλιούς πρωταθλητές, θα προσπαθήσουν να δέσουν τις μονάδες και να πρωταγωνιστήσουν και εφέτος. Παρόμοια κατάσταση και στους Others, με τον αρχηγό Μήτσο Παρνάβα ύστερα από ένα χρόνο, να ξανά βρίσκει τους παλιούς συμπαίκτες του, που είχαν γνωρίσει κατά το παρελθόν επιτυχίες. Έχοντας ψηλά τον πήχη θα προσπαθήσει να επαναλάβει μια αξιόλογη πορεία.


Τέλος στις 21:30 έχουμε παιχνίδι του Α' όμιλου, ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΙ για την 2η αγωνιστική, αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκη και έτσι θα κυνηγήσουν μια δεύτερη που θα τους φέρει κοντά στην πρόκριση.


Υ.Γ. Τα ρόστερ του Α' ομίλου έχουν αναρτηθεί, του Β' και Γ' θα αναρτηθούν εντός της ημέρας. Μπορείτε να τα βρίσκετε πατώντας πάνω στον κάθε όμιλο. Επίσης σιγά σιγά θα αναρτηθούν και φωτογραφίες των παιχνιδιών, περισσότερα σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: