Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Match Day Preview 22/6

Ξεκινάμε με παιχνίδια του Α' ομίλου για την Δευτέρα 22/6, με γνώριμες αλλά και καινούριες ομάδες .Έξι ομάδες με τους τρεις πρώτους να προκρίνονται στην επόμενη φάση, ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος ως το τέλος.

****Στις 17:30 θα γίνει αγώνας του παιδικού του Παναργειακού. Όποιος θα μπορέσει καλό θα ήταν να παρακολουθήσει τα παιδιά, που είναι το μέλλον της πόλης και όχι μόνο.****

Δευτέρα 22/6
17:30  Αγώνας Ακαδημιάς του Παναργειακού
18:30 ΤΟΥΜΠΑ ΛΙΜΠΡΕ- ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΙ
20:00 ΤΟΥΦΕΚΙΑ - ΑΜΠΕΛΑΛΕ
21:30 ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ - ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ

Στις 18:30 η Τούμπα Libre του Στέλιου Κανδύλη,με εξ ολοκλήρου νέους παίχτες, αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχοι του Βικτώρα Χαριζόπουλου, μια ομάδα με καινούριο όνομα αλλά με γνώριμα πρόσωπα. Η Τούμπα Λίμπρε θέλουν να δείξουν πως οι νέοι είναι και ωραίοι και να κάνουν την έκπληξη, και από την άλλη η Μπάγερν ευελπιστεί να μην πέσει θύμα της πρεμιέρας.

Στις 20:00 έχουμε Τουφέκια - Αμπελαλέ, από τις πιο παλιές ομάδες του τουρνουά τα Τουφέκια του Παπαπασχάλη Χρήστου, αντιμετωπίζουν μια νέα ομάδα τους Αμπελαλέ του Μητσάνη Δήμου. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ τους τα Τουφέκια, ευελπιστούν φέτος να κάνουν την υπέρβαση. Νέο αέρα στο Τουρνουά θα θελήσουν να φέρουν οι Αμπελαλέ, έχοντας σαν όπλο την όχι και τόσο καλή ενημέρωση των αντιπάλων όσων αφορά την ομάδα.

Και η μέρα ολοκληρώνετε στις 21:30 με τους Νερουλάδες του Αργύρη Μπάτζιου να αντιμετωπίζει τις Μαύρες Γάτες του Βάιου Σίνη. Νέο όνομα για την ομάδα του Αργύρη, ελπίζει σε κάτι καλό για φέτος με ένα υποσχόμενο ρόστερ. Από την άλλη οι Γάτες θα θελήσουν φέτος να μην είναι πάλι φαβορί για το κύπελλο του... Fair Play αλλά να είναι ανταγωνιστικοί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: